5 stappen om als manager om te gaan met stress

Ontvang het gratis e-book: "5 stappen om als manager om te gaan met stress"

Last van stress? People@Work bundelde verschillende stappen om hiermee om te gaan. Vind ze in ons e-book "5 stappen om als manager om te gaan met stress". Of leest alvast een sneak preview onderaan.

Gratis e-book. Omgaan met stress als manager, 5 stappen door People@Work.

‘Het gaat allemaal te snel.’
'Mijn agenda loopt vanzelf vol.’
‘Ik word geleefd.’
‘Ik loop mezelf achterna.’
‘Ik zie het einde van de tunnel niet meer.’

Ben jij manager en herken je jezelf hierin?

Als manager heb je wel eens met deze problematiek te kampen.

Je agenda staat vol, je mailbox ontploft, je wordt te pas en te onpas gestoord door mensen met al dan niet dringende vragen of problemen, je baas stelt hoge verwachtingen en je wilt die inlossen, je voelt je gewrongen tussen het moeten behalen van deadlines en het nemen van de nodige tijd om je team te ondersteunen en te helpen groeien, je weet niet waar eerst beginnen, je bent emotioneel, .... 

’s Avonds ga je onvoldaan naar huis. Ontevreden over wat je die dag ‘maar’ hebt kunnen afwerken. Gefrustreerd. Doodop. Je hebt geen idee hoe het zo ver is kunnen komen. ‘Het zal wel de normale gang van zaken zijn. In mijn functie hoort dat er nu eenmaal bij.’ Tóch kan het anders. Ontdek onze aanpak binnen het e-book!

Blogpost rond omgaan met stress door People@Work.

5 stappen om als manager om te gaan met stress

Veranderen vraagt moed. Waar haal je die?

Angst voor verandering? Tips om te veranderen? Mis je zelfvertrouwen? Het geheim wapen om te veranderen is moed. Lees meer hier.

Waar haal ik de moed om te veranderen?

Snel emotioneel geraakt? Hoe komt dat?

Emoties zijn deel van ons mens-zijn. Maar soms nemen ze de controle over ons zelf. Dan is het goed te begrijpen waarom je emotioneel geraakt wordt.

Wat vertellen mijn emoties me?

Coronatijden ... volhouden... ja maar hoe?

We worden zwaar uitgedaagd door het COVID-19 virus. Omgaan met stress, onzekerheid, onduidelijkheid, weinig perspectief... En toch moeten we manieren vinden om gemotiveerd te blijven zodat we het virus overwinnen.

Hoe blijf je gemotiveerd?

Voel je als manager dat je meer of beter kan, maar "iets" houdt je tegen om te veranderen?

Voel je je als manager of ondernemer geremd of vastzitten in wat je doet? Ben je toe aan verandering maar je weet niet wat of hoe te veranderen? Dat voelt aan als een frustratie, want je zet je volle potentieel niet in. Inzicht in jezelf, je angsten doorbreken en actie zijn hiervoor nodig.

Hoe doe je dat?

5 tips tegen perfectionisme, hoe aanpakken?

Perfectionisme duwt professionals vaak wel vooruit in hun carrière, maar soms kan de prijs die ze hiervoor betalen hoog zijn: stress, angst, zelftwijfel, onzekerheid, … Wat hen tot perfectionisme leidt, is vaak het onbewust verlangen naar waardering en goedkeuring van anderen. Ontdek hier tips.

5 tips tegen perfectionisme

Waarom het goed is jouw balans te maken van het voorbije jaar en decennium

Aan het einde van een jaar, van een decennium, is het nuttig om er even bij stil te staan en de balans te maken. Want, hoe je de dingen nú ziet, zal vormgeven aan je toekomst, aan hoe je een nieuw (werk)jaar zal starten.

19 december 2019

Benieuwd naar meer?

Wat moet ik me voorstellen bij individuele coaching?

Wat is coaching? Hoe gaat dat in zijn werk? Wat levert het me op? In dit artikel geef ik je een overzicht van wat coaching wel en niet is.

Wat is coaching wel en niet?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x