Over mij

Hallo en welkom!

Mijn naam is Gretl Lernout. Gepassioneerd en gecertificeerd coach, zelf ook manager, partner, moeder en ik kan genieten van kleine dingen in het leven.
Ik begeleid mensen die zich in hun professionele rol of functie geremd voelen door stress, (zelf)twijfel, onzekerheid, zich klein houden, zichzelf voorbijlopen, zich aan iedereen aanpassen, perfectionistisch aangelegd zijn, ... naar meer zelfvertrouwen en energie.

De grootste uitdagingen in je professionele functie zijn eigenlijk de menselijke uitdagingen: je moed bij elkaar pakken, je angsten overstijgen, vertrouwen in jezelf, je emotionaliteit onder controle houden, je stress de baas blijven, durven een moeilijke stap zetten ...

Herken je je hierin?

Ik help je om steviger in je schoenen te staan wat tegelijk - hoe paradoxaal het ook klinkt - meer innerlijke rust én energie geeft.

De weg hiernaartoe ... 'het managen van jezelf' of ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap en veerkracht. Het helpt je om beter te weten wat jij wilt en hoe je jezelf 'managet' in omstandigheden die je dreigen te verkrampen of destabiliseren. En dit alles begint met het vergroten van je zelfbewustzijn.

“Stel je grenzen. Durf ‘neen’ zeggen. Kom wat meer op voor je mening. Doe wat rustiger aan. Laat je zo niet doen. Heb wat meer zelfvertrouwen. Hou je emoties onder controle. Ontspan je wat meer. Trek het je zo niet aan."

Allemaal adviezen die mensen - goedbedoeld - krijgen, maar die o zo abstract in de oren klinken.
Deze pas je niet zomaar toe alsof je ergens op een knop moet duwen. Zo werkt dat niet.

Deze situaties komen zo vaak voor en zijn zo herkenbaar.
Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing- en business managementfuncties binnen multinationale FMCG-en retail bedrijven heb ik zelf ondervonden wat het is om te groeien in zelf-management. Vele jaren geleden merkte ook ik dat ik mezelf voorbij liep, aan alles en ieders vraag wou voldoen en vooral ervoor wou zorgen dat het resultaat 'perfect' was. Tot ik, moe en moedeloos, besefte dat het niet klopte. Ik leefde niet, ik werd geleefd.
Dit.Moest.Veranderen!

Ik heb me dan ook vastgebeten in alles wat met zelfbewustzijn en 'zelf-management' te maken heeft.
Gaandeweg ontdekte ik zo ook de passie om anderen hierin te helpen. Want rondom mij zag ik zoveel gelijkaardige problemen.

Ik heb, verspreid over enkele jaren, verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd, hoog aangeschreven coachingsopleidingen, testen en certifiëring-examens afgelegd, boeken gelezen, lezingen gevolgd en meer...

En dat blijf ik doen. Om ook jou naar een hoger niveau te helpen tillen.

Individuele coaching en training in 'self-management" zijn bij uitstek geschikt om hieraan te werken. Want dan gaat het helemaal over joú en joúw remmingen waar wij bij stilstaan en ombuigen naar meer zelfbewustzijn en veerkracht.

Hierin ben ik je coach, steun en toeverlaat en geef ik je ook dat duwtje in de rug om tot actie te komen.
Ik heb gemerkt, de positieve en veranderende impact die dit alles heeft op mensen, het geeft hen én mij tonnen energie.

Blijf niet zitten met je problemen. Neem een kijkje hoe ik jou hierbij kan helpen.
Dat kan door individuele coaching of door groepstrainingen.

JE BENT MEER DAN WELKOM!

Tot binnenkort!

Gretl


Zit je met vragen of twijfel je aan iets?


Mijn opleidingen:

COACHOPLEIDINGEN

 • Opleiding tot professioneel coach - ROOT – coachen op gedrag - The Coaching Square - (2015-2016) - gebonden aan de ethische code van de ICF (coachfederation.org/code-of-ethics)
 • Opleiding tot professioneel coach - GROW – coachen op overtuigingen, gedachten en waarden – The Coaching Square - (2016-2017) - gebonden aan de ethische code van de ICF (coachfederation.org/code-of-ethics) - ACC level
 • Omgaan met stress – Annita Rogier (HRD Academy) 
 • Breinproductiviteit en stress – Theo Van Compernolle (IFBD) 
 • Assertiviteit op het werk (IFBD) 
 • Aanspreken, gewoon doen (IFBD) 
 • Masterclass Burnout (BAO-Elan Vital) – (Frans) 
 • Van perfectionist naar optimalist (IFBD) 
 • Gekwalificeerd Lumina Spark Practitioner

TRAINERSOPLEIDINGEN

 • Train de trainer (Expert Academy)

ANDERE

 • Master in Toegepaste Economische Wetenschappen


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x