Klanten getuigen

Ik heb reeds individuele - of teamcoaching ingezet in een aantal bedrijven waaronder BESIX, Colruytgroup, Retail Partners CG, Kärcher, iO Belgium, Woonzorgcentra,...
Daarnaast zijn er ook particuliere klanten die hun weg vonden naar een traject van individuele coaching.
Hieronder getuigen enkelen van hen graag over hoe zij hun individuele coaching hebben ervaren.

format_quote
star
star
star
star
star

Ik had enkele pittige jaren achter de rug - zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik was mezelf kwijt geraakt. Ik twijfelde over wat ik goed kon, mijn huidige functie en de rol waar ik naartoe kon groeien, waar ik energie kon uithalen. En ik zocht hoe ik terug sterker en zelfzekerder in mijn schoenen kon staan. ViaVia hoorde ik over Gretl. Ik las de website door en ik schrok er zelf van dat ik op alle "heb jij last van"-vragen "ja" antwoordde. Ik nam dus contact op met Gretl en vanaf het eerste kennismakingstelefoontje verliep het proces ontzettend aangenaam. Eerst en vooral was ze een luisterend oor. Ik kon mijn verhaal doen in een rustige huiskamer. Gretl luisterde, vroeg door en pakte er direct enkele frameworks bij om samen antwoorden te beginnen zoeken. Na het eerste gesprek kwam ik al erg opgelucht en hoopvol buiten. Met behulp van enkele testen en de frameworks gingen we in de volgende gesprekken verder op zoek. Zonder je het zelf beseft, kom je zelf met alle antwoorden. Gretl is meester in doorvragen, je begeleiden in het op afstand zien van de puzzel zodat je zelf je eigen weg kan terugvinden. Dat doet ze heel flexibel - je vertelt iets en ze pakt er direct de nodige handvaten bij om daarmee aan de slag te kunnen gaan. Ik sta er terug. Ik heb mezelf beter leren kennen en begrijpen en ik heb mijn handvaten mee om terug op te kunnen vallen als ik weer even bots. Bedankt Gretl om me terug in mijn eigen kracht te zetten.

Hanna F. - CRO Expert

format_quote
star
star
star
star
star

"Na mijn harde confrontatie met een burnout, werd Gretl door mijn werkgever voorgesteld als mijn coach voor enkele sessies en ik was vooral zeer sceptisch. Ik was immers al naar 2 psychologen geweest, zonder succes. Maar reeds na het eerste gesprek voelde ik een soort bevrijding. Het deed zo goed om eens mijn hart te kunnen luchten. Dan nog bij iemand die een totale vreemde voor me was. De eerste gesprekken waren voor mij een "loslaten", een waterval van woorden, gedachten, gevoelens, tranen. Kunnen benoemen wat je een slecht gevoel geeft, is al een grote stap! Zolang de negatieve gedachten door je hoofd spoken, kun je géén beslissingen nemen, blijf je steken, maakt je verward. Dat was één van de eerste opdrachten die Gretl me gaf. Loslaten, opnieuw naar de toekomst kijken, dingen doen die je graag doet. Mijn vlammetje terug aanwakkeren, mijn vertrouwen in mijn talenten en mezelf terugvinden. Het was confronterend te horen dat ik mezelf ergens achtergelaten had onderweg, mezelf vergeten was... maar het gaf me na de sessies de nodige 'boost' om terug het juiste pad te vinden! Voor mij zijn onze sessies een openbaring. Ik leer vooral mezelf beter kennen en aanvaarden dat goed ook goed genoeg kan zijn. Een dikke dankjewel, Gretl, omdat je me iets hebt teruggegeven wat ik niet meer had gehoopt terug te vinden, "hoop, hoop dat alles goed komt". Ik zie al uit naar onze volgende sessie."

Rudy - Senior Project Coördinator

format_quote

"Na een intense coronaperiode bij mijn werkgever werd Gretl ingeschakeld op mijn afdeling om ons team te coachen en te ondersteunen. Daarbij hoorden ook een aantal individuele coaching sessies waarbij Gretl me hielp om opnieuw in mijn kracht te kunnen gaan staan en minder aan mezelf te twijfelen. We gingen samen op zoek naar zaken die ik belangrijk vind in mijn job, bij mijn leidinggevende en werkgever. Daarnaast gaf ze me inzichten in wat ik absoluut niet meer wou. Deze "handleiding" gebruikte ik nadien als leidraad in mijn zoektocht naar een nieuwe job. Bij een keuze tussen verschillende werkgevers, hielp dit mij om een juiste beslissing te kunnen maken. Voor mij maakten de sessies met Gretl een wereld van verschil. Zonder haar komst zou ik niet weten hoe ik er nu had voorgestaan. Gretl haar aanpak is authentiek, empatisch, behulpzaam, geduldig. Ze is iemand die je heel erg snel kan vertrouwen waardoor haar coaching ook snel resultaten heeft. Gretl, you rock! Weldra begin ik aan mijn nieuw avontuur dat ik mede dankzij jou kon waarmaken."

Chari - Employer Branding Specialist

format_quote

"1,5 jaar geleden werd ik plots geconfonteerd met een doorslaapprobleem. Ik zocht uit hoe ik dit kon verhelpen en kwam terecht bij tijd-in-bed restrictie en cognitieve gedragstherapie. De slaap verbeterde jammer genoeg niet. Na een slaaptest in het ziekenhuis, bleek dat stress de oorzaak was. Eigenaardig, vond ik, ik had drukkere periodes gekend in mijn leven. De zoektocht naar het verminderen van stress bracht me uiteindelijk bij ademhalingsoefeningen en mindfulness. Dat helpt me nog steeds, maar het geeft me geen antwoord op de vraag wat aan de oorzaak ligt van de stress en waarom het me nu net overkomt. Gretl gaf me inzicht in mijn ‘systeem’, door o.a. samen te zoeken naar mijn kernwaarden. Achteraf gezien bleek een van deze waarden me te hebben geblokkeerd. Het gaf me een interessant inzicht in mijn gedragspatroon en het leert me ook stil te staan hoe ik er mee moet omgaan. Ook voor de opvoeding van mijn kinderen is het interessant, want ik merk een gelijkaardig patroon bij mijn zoon."

Kristof - Expert Building Performance

format_quote

"Dankzij haar authenticiteit en warme uitstraling voelde ik me meteen op mijn gemak bij Gretl. Voor mij is Gretl een veilige gesprekspartner die steeds oprecht geïnteresseerd is. In een sfeer van gelijkwaardigheid biedt ze een luisterend oor en stelt ze de vragen die me aan het denken zetten. Vragen die leiden tot nieuwe inzichten. Inzichten die soms best confronterend zijn. En ook dat voelt Gretl feilloos aan. Dankzij haar ondersteuning tijdens dit proces voelde ik me niet vervreemd, maar net sterker worden. Positief aan Gretl's aanpak is het feit dat ze op een schijnbaar ongedwongen manier het gesprek aangaat en toch snel tot resultaat komt. Vrijwel onmiddellijk voelde ik meer innerlijke rust en leerde ik mezelf beter kennen en op waarde schatten."

Wendy - Senior Product Manager

format_quote

"Vooreerst wil ik je bedanken voor de professionaliteit en de aangename sfeer waarin deze begeleiding heeft plaatsgevonden. Het heeft voor mij een enorm toegevoegde waarde en zal mij helpen zowel in mijn professionele loopbaan alsook in mijn dagdagelijks leven."

Frederik - Senior Engineering Manager

format_quote

Ik werkte in een functie die niet bij mij paste, maar hoe kwam ik te weten waar ik wel goed in was? Als je vaak je "linkerhand" gebruikt, mis je wat energie, of zoals ikzelf, zelfvertrouwen. Terwijl een nieuwe stap nét dat kan opleveren. Gretl hielp me bij de zoektocht, door samen een "kompas" op te stellen: wat vind je belangrijk, wanneer loopt het voor jou als een trein? Door even afstand te nemen en samen door enkele technieken en vragen te lopen, kreeg ik inzichten en werd het helder. Het was een geslaagd traject, dat snel handvaten gaf om mee aan de slag te gaan, zodat ik met overtuiging kon beslissen wat wél of niet bij me paste. Thx Gretl!

Veerle - Kaderfunctie HR

format_quote

"Omdat ik voor de laatste 15 jaren van mijn loopbaan sta, wilde ik graag stilstaan bij wat ik nu eigenlijk nog wil gaan doen. Ik voelde me wat uitgeblust door de huidige job, was misschien op zoek naar een nieuwe wending. En ik wil vooral nog ten volle genieten van de komende 15 jaren. Ik stelde me vragen: wil ik nog zolang in deze functie blijven? Is dít het nu? Is het een andere functie of is het een andere context die ik zoek? Dankzij Gretl's gestructureerde aanpak werd ik aangespoord om stil te staan, de juiste vragen te stellen, te ontwarren wat er aan gedachten in mijn hoofd rondgingen. En met succes! Gretl's aanpak wordt gekenmerkt door het stellen van pertinente vragen, het aftasten van je gedachten, het zoeken naar wat je drijft op waarden niveau, naar wat je energie geeft, naar wat je kunt en kent, het confronteren met je eigen uitspraken die, zo blijkt dan, "vastgeroeste" overtuigingen of misvattingen te zijn. Haar aanpak is zachtaardig en toch kordaat, gestructureerd zonder sturend te worden, bevragend en reflectief...en wat ik heerlijk vond, waren Gretl's pogingen om datgene te verwoorden wat ik niet meer wist uit te drukken. Ze gaf mij de kans naar mijn gevoel te gaan en van daaruit te kunnen aangeven of het al dan niet klopte. Het is een fijne ontdekkingstocht geworden waarbij ik bij de hand werd gepakt en geholpen werd het stuur van mijn leven weer in handen te nemen en te richten naar wat ik eigenlijk diep van binnen wenste. Dank je Gretl voor je toewijding, je geduld, je kalmte én spitsvondigheid."

Véronique - Customer Marketing Manager

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x