Aanbod

Je bent professional, zelfstandig ondernemer, manager, leidinggevende of niet-leidinggevende en elke dag opnieuw ben je volop bezig met het managen van je business, je werk, je mensen...

Dit is niet altijd makkelijk want je merkt dat dit vaak samen gaat met stress, onzekerheden, (zelf)twijfel, uitstelgedrag, … menselijke reacties.
Dit leidt dan vaak tot lichamelijke klachten maar ook tot geblokkeerd geraken in je functioneren, je klein houden, geïrriteerd reageren tegen mensen, verlies van energie en soms erger…
Het kan schadelijk zijn voor jezelf als persoon, voor je bedrijf en zeker ook voor de mensen om je heen.

HOU JIJ JE KLEIN, DAN HOUD JE JE BUSINESS KLEIN
GROEI JIJ, DAN GROEIT JE BUSINESS

Dan komt het erop aan te weten hoe je jezelf kan ‘managen’, zelfleiderschap.
En dat kan je leren. 

GEBASEERD OP HET "SELF MANAGEMENT MODEL MET 6 PIJLERS" 
ZIJN ER VERSCHILLENDE PROGRAMMA'S:

(meer details per programma vind je helemaal onderaan)

zie programma's hieronder.

Het Self Management Model

Het Self Management model is speciaal ontwikkeld om je op een gestructureerde, stapsgewijze manier doorheen alle aspecten te leiden. De aanpak is "down-to-earth" en geeft je tal van tools en handvatten om onmiddellijk in te zetten. Op naar een sterkere mindset!

Hoe ziet het model eruit?

Programma 1 - Individuele coaching

Dit individueel programma is er om jou te helpen om jezelf beter te 'managen' in jouw specifieke werksituaties waar je last hebt van stress, zelftwijfel, onzekerheid of angst, uitstelgedrag of perfectionisme.

Wees welkom !

Programma 2: ééndaagse workshop voor bedrijven - "ontdek de 6 pijlers van self management"

In één dag gaan we samen door de 6 pijlers van het self management model. Een bijzonder fijne dag, helemaal gefocust op jezelf en toch in groep. Een mengeling van theorie, oefeningen, inzichten, ... die je al een heel eind op weg helpen. En dit samen met gelijkgestemden, met elk hun eigen verhaal.

Op aanvraag - bel me voor overleg

Programma 3 - Groepsprogramma met/zonder individuele begeleiding

In het groepsprogramma word je, samen met gelijkgestemden, meegenomen doorheen de 6 pijlers van Self Management. Niet alleen zal ik jou bijzonder veel leren over tools, technieken, denkwijzen, inzichten om steviger in je schoenen te staan. Ook de unieke ervaringen, vragen, problematieken van andere deelnemers bieden bijzonder veel inzichten. Dat is de rijkdom van een groepsprogramma. Met en door elkaar worden we sterker.

Op aanvraag - bel me voor overleg
Aanbod

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x