Programma 1 - Individuele coaching


Zit je vast door negatieve gedachten over je werk, je functioneren in je team?
Voel je je klein en durf je niet opkomen voor jouw zaak?
Maakt dit alles jou nog kleiner en onzekerder?

En wil je hieruit geraken?

Dit individueel traject is helemaal op jouw maat. We pakken jouw problemen aan en onderzoeken wat het is dat jou tegenhoudt, verkrampt of klein houdt.

Samen ontwarren we je stress kluwen aan de hand van het Self Management Model en brengen we stap voor stap helderheid. Daarna draaien we het om en gaan we op zoek naar jouw succes mindset! 

Mindset and action! Daar gaan we voor!


Zie hierbij wat klanten zeggen over de individuele coaching:

"Voor mij zijn onze sessies een openbaring. Ik leer vooral mezelf beter kennen en aanvaarden dat goed ook goed genoeg kan zijn. Een dikke dankjewel, Gretl, omdat je me iets hebt teruggegeven wat ik niet meer had gehoopt terug te vinden, "hoop, hoop dat alles goed komt". Ik zie al uit naar onze volgende sessie." (Rudy V)


"Voor mij is Gretl een veilige gesprekspartner die steeds oprecht ge├»nteresseerd is. In een sfeer van gelijkwaardigheid biedt ze een luisterend oor en stelt ze de vragen die me aan het denken zetten. Vragen die leiden tot nieuwe inzichten. Inzichten die soms best confronterend zijn. En ook dat voelt Gretl feilloos aan. Dankzij haar ondersteuning tijdens dit proces voelde ik me niet vervreemd, maar net sterker worden. Positief aan Gretl's aanpak is het feit dat ze op een schijnbaar ongedwongen manier het gesprek aangaat en toch snel tot resultaat komt. Vrijwel onmiddellijk voelde ik meer innerlijke rust en leerde ik mezelf beter kennen en op waarde schatten." (Wendy)


Ben je benieuwd naar meer? Zit je met vragen? Of wil je verandering in je situatie en je inschrijven?Programma 1 - Individuele coaching

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x